Giv en gave til et barn på børnehjem

Støt her

Hvorfor støtte?

På vores medlemmers opholdssteder og botilbud får børn i udsatte positioner hver dag hjælp af højt kvalificerede medarbejdere, som skaber trygge rammer og et rigtigt hjem. Alligevel kan julen være en svær tid, når man bor på børnehjem. For julen er en tid, hvor familier samles, og derfor kan man godt føle sig ensom, når man ikke skal tilbringe julen med sine forældre. Samtidig er der måske heller ikke lige så mange gaver under træet som hos andre børn.

Ved at donere et beløb til LOS’ julekampagne er du med til at vise et barn på børnehjem ekstra omsorg. Du sender med din støtte en kærlig hilsen, der viser, at der er medmennesker, som tænker på dem.

Sådan fungerer kampagnen

LOS’ medlemmer kan søge om at give de børn, unge og voksne, der bor hos dem på et opholdssted eller et botilbud, en julegave. Julegaven er på 500 kr. pr. barn, ung eller voksen, og opholdsstedet eller botilbuddet får alene penge til at købe gaven.

Ved kampagnens afslutning foregår uddelingen ved lodtrækningen blandt ansøgerne. Vi håber at indsamle midler til at kunne give 200 børn, unge og voksne en ekstra julegave.

Hvis der samles flere penge ind, end der er ansøgere til i forbindelse med julekampagnen, går pengene til oplevelser til børn, unge og voksne, der bor på et af vores medlemmers opholdssteder og botilbud.

Udover private donationer støttes kampagnen af følgende fonde:

  • Ole Kirk’s Fond
  • Augustinus Fonden
  • Oak Foundation Denmark

Fakta om LOS

LOS er den samlende landsorganisation for sociale tilbud i Danmark. Vi er til for at hjælpe børn, unge og voksne i sårbare og udsatte positioner, som har brug for specialiseret hjælp. Vores medlemmer er derfor opholdssteder, botilbud, dagbehandlings- og specialundervisningstilbud, der med høj specialiseret faglighed hjælper anbragte børn, unge med selvskade og psykiske udfordringer, mennesker med handicap og andre udfordringer i livet.