Bestyrelsesportal

Fordelagtigt tilbud til bestyrelser, der sikrer højeste niveau af personsikkerhed og data-håndtering.

Bestyrelsesarbejdet på sociale tilbud bliver stadig vigtigere, og ingen bestyrelser er bedre end de arbejdsbetingelser og -redskaber, der stilles til rådighed for dem. Derfor har LOS indgået et samarbejde med BOARD-OFFICE for at tilbyde medlemmerne og deres bestyrelser en bestyrelsesportal, der giver de bedst mulige betingelser for værdiskabelse.

BOARD-OFFICE er en bestyrelsesportal, der er udviklet med henblik på, at både bestyrelsen, direktionen og de professionelle rådgivere får et sikkert og effektivt sted at arbejde professionelt sammen.

Som LOS-medlem har mulighed for at oprette en bestyrelsesportal hos BOARD-OFFICE til fordelagtige medlemspriser. Læs mere nederst på siden om de forskellige licenser.

SIKRER TILLID, SAMARBEJDE OG DOKUMENTATION

BESTYRELSEN: Få overblik, sikkerhed og mere professionelle arbejdsgange i dagligdagen. Bestyrelsen kan let orientere sig, ordne sit arbejde og underskrive beslutninger. Adgang når og hvor som helst på computer, tablet eller mobil via to-faktor-login eller pinkode.

DIREKTIONEN: Med strømlinede arbejdsprocesser kan ledelsen fokusere fuldt ud på samarbejdet med bestyrelsen. Book let møder, lav dagsordener og referater. Tildel adgange og sikr dokumentation, compliance samt mulighed for at forsikre bestyrelsens beslutninger.

PROFESSIONELLE RÅDGIVERE: Effektiviser samarbejdet med de professionelle rådgivere. Giv bankadgang til compliance, revisoradgang til økonomisk materiale og advokatadgang til dokumenter.

KONTAKT BOARD-OFFICE OG HØR MERE
Skriv til los@board-office.dk eller ring til Michaell Andreas Pedersen på 2872 3201.
Læs mere på BOARD-OFFICE.dk