Sekretariat

LOS' sekretariat varetager organisationens daglige drift og rådgivning. Sekretariatet har hovedkontor i Høje Taastrup på Sjælland og 1 konsulent i Jylland.

Ved skriftlig rådgivning og sagsbehandling hos LOS, skal alt materiale fremsendes fuldstændig anonymiseret til vores sikre mail: sikkerpost@los.dkSåfremt dette ikke er muligt, skal der på forhånd indgås en databehandleraftale med LOS.

Sekretariat

Mads Roke Clausen

Direktør

9282 4906

Laust er organisationens ”udenrigsminister” og ansvarlig for politik, public affairs og relationer til samarbejdspartnere. Laust arbejder ligeledes med LOS’ udvikling samt udviklingsprojekter, sociale nøgletal og analyser.

Laust Westtoft

Politisk- og strategisk chef

5370 4847

Jens Bjerre er fagkonsulent for Jylland og Fyn. Han er uddannet socialrådgiver og har tidligere arbejdet med både oprettelse og drift af tilbud efter serviceloven. Jens har konkret erfaring med en lang række af de spørgsmål vores medlemmer til dagligt er udfordret med.

Jens Bjerre

Fagkonsulent

3318 1014

Nynne er web- og medlemskonsulent i LOS og sidder med det tekniske ansvar for dette website og LOS’ medlemsdatabase. Derudover står Nynne for LOS’ 2 største årlige arrangementer, Landsmøde og Folkemødet.

Nynne Haarby

Web- og medlemskonsulent

3318 1017

Anne Mette kontakter man, når der er udfordringer om og spørgsmål til ansættelse, afskedigelse og alt det midt imellem. Anne Mette svarer også på spørgsmål om bestyrelsesarbejde og meget andet. ”Ordentlighed, rå jura og sproglig præcision”.

Anne Mette Andersen

Juridisk konsulent

3318 1019

Kasper Nordborg Kiær

Skole- og uddannelsespolitisk konsulent

9282 2603

Majbritt tilbyder juridisk rådgivning særligt inden for serviceloven og lov om voksenansvar og afholder medlemskurser i reglerne om magtanvendelse. Majbritt har tidligere arbejdet som jurist og leder inden for børne- og ungeområdet i kommunalt regi.

Majbritt Heegaard

Juridisk konsulent

9282 3892

André sidder med den juridiske rådgivning af medlemmerne. Derudover er André underviser på LOS' kurser i f.eks. magtanvendelsesreglerne på børne- og ungeområdet samt voksenområdet. André har tidligere været jurist i socialtilsynet.

André Façon

Juridisk konsulent

9282 4901

Poul-Louis Bøving Larsen

Kommunikationsmedarbejder

9282 3887

Gitte Rasmussen

Administrativ medarbejder

3318 1011