LOS søger juridisk konsulent

Brænder du for de juridiske udfordringer inden for det socialretslige område, og har du lyst til at være med til at gøre en forskel for sociale tilbud?

LOS- Landsorganisationen for sociale tilbud søger juridisk konsulent
Det specialiserede socialområde er et komplekst og omfattende område, og LOS har i de senere år oplevet en stigning i antallet af juridiske udfordringer blandt vores medlemmer. Det stiller store faglige krav til den juridiske indsigt i behandlingen af sagerne. Som juridisk konsulent vil du bistå medlemmerne med faglig- og juridisk rådgivning, vejledning, sagsbehandling og kontraktforhandlinger, og din viden om serviceloven, Socialtilsynet og socialområdet har stor betydning.

Jobbet indeholder rådgivning af LOS´ medlemmer i forhold til den sociale lovgivning. Herunder, men ikke udelukkende:

  • lov om social service
  • lov om socialtilsyn
  • lov om voksenansvar
  • forvaltningsloven

Om dig:

  • Er nysgerrig og glad for at lære
  • Er selvstændig og god til at prioritere egne sager
  • Er åben, positiv og social
  • Er en dygtig og levende formidler som kan tale i øjenhøjde om kompliceret lovgivning til ikke-jurister

I LOS bliver du en del af et dynamisk arbejdende sekretariat og byder ind med din faglighed i et mindre rådgivningsteam. Du skal have lyst til en hverdag på en arbejdsplads med mangeartede opgaver, hvor du udover medlemsrådgivning indgår i samarbejdet om løsningen af opgaver af mere generel faglig karakter – også på tværs af de enkelte fagområder. Herunder undervisning af medlemsvirksomhederne samt bistå med implementering af nye retningslinjer og lovændringer. Du kommer i en kortere periode til at sidde alene med socialretten.

Oplysninger om stillingen kan ske til Henrik Soloy, tlf. 92 82 26 02, hs@los.dk

Ansøgning

Send ansøgningen til e-mail: job@los.dk 

Ansøgningsfrist 21. januar 2021 kl. 12

Vi afholder samtaler den 22. januar 2021, og bliver du indkaldt til en 2. samtale, vil den foregå den 28. januar 2021

LOS – Landsorganisationen for sociale tilbud er Danmarks største brancheorganisation for ikke-offentlige sociale tilbud inden for det specialiserede socialområde. LOS´ medlemmer er private botilbud, opholdssteder, skoler og andre private sociale tilbud. Organisationen arbejder for, at medlemsvirksomheder er veldrevne pædagogisk, økonomisk og organisatorisk og understøtter professionalisme, faglighed og engagement inden for det specialiserede socialområde. LOS arbejder for at styrke medlemsvirksomhedernes driftsvilkår og muligheder for at gøre en positiv forskel for udsatte børn, unge og voksne i Danmark.