Medlemskab

Som medlem af LOS får man adgang til en lang række konsulentydelser og konkrete tilbud.

Personlig rådgivning
Som medlem kan man få personlig rådgivning, vejledning og støtte af vores konsulenter. De kan vejlede om f.eks. social- og undervisningsområdet, ansættelsesforhold og samarbejdet med socialtilsyn og kommuner.

Vidensbase på www.los.dk
Som medlem kan man via LOS’ hjemmeside logge sig på og finde vejledninger, skabeloner og meget mere, der giver svar på spørgsmål og problematikker, der relaterer sig til det at arbejde på et privat socialt tilbud.

Møder/konferencer
LOS afholder løbende møder og konferencer, hvor man som medlem kan blive informeret om ændringer og tiltag på området, samt blive opdateret på faglige spørgsmål, driftsvilkår og lovgivning. Møderne er desuden en oplagt mulighed for at udvide og styrke sit professionelle netværk.

Kurser
LOS afholder løbende kurser, hvor man som medlem kan blive opkvalificeret inden for en række driftsrelevante emner, som f.eks. personalejura og medicinhåndtering.

Ønsker I et skræddersyet kursus for hele medarbejdergruppen - evt. magtanvendelse på børn og unge området eller i medicinhåndtering, kontakt da LOS' sekretariat på tlf. 70233400 eller på los@los.dk

Nyhedskilder
Som medlem modtager man nyhedsmails og LOS’ medlemsblad Gi’ LOS. Nyhedsmails indeholder aktuelle relevante nyheder, mens Gi’ LOS især har fokus på faglighed og aktuelle udfordringer på området.

Synlighed overfor kommuner
Som medlem er du sikret optagelse på LOS' medlemsdatabase på www.los.dk. Medlemsdatabasen er flittigt benyttet af sagsbehandlere i kommunerne, når de skal finde et anbringelsessted til en borger.

Fordelsaftaler
LOS har indgået aftaler med PFA, Topdanmark, OK Benzin og Shell, der betyder, at man som medlem kan opnå rabatter og andre fordele på nogle af deres produkter. Læs mere under "Rammeaftaler".

Bliv medlem

nynne.jpg
Nynne Haarby

Ind- og udmeldelser - nh@los.dk