Ny formand i LOS

25. maj 2022

Af LOS

Søren Brink ny formand for LOS’ bestyrelse

På LOS’ konstituerende bestyrelsesmøde fredag d. 20. maj 2022 – der lå i forlængelse af Landsmøde og Generalforsamling – har bestyrelsen valgt Søren Brink som ny formand. Søren er til daglig medejer af Ølandshus i Brovst og har været bestyrelsesmedlem i LOS siden 2012.

LOS’ nye formand, Søren Brink siger om sin nye rolle:

”Jeg er glad og ydmyg over at få ansvaret for at føre LOS videre. Jeg vil arbejde for, at LOS kommer til at stå endnu stærkere på den politiske scene og at vi som forening i endnu højere grad kommer til at inddrage medlemmernes erfaringer og engagement. På den måde kan vi både få mere politisk indflydelse og skabe mere værdi for medlemmerne. Samtidig vil jeg også gerne rette en stor tak til min forgænger, Susan Knage Møller, som har manøvreret os sikkert gennem de seneste års udfordringer. Takket være hendes og en samlet bestyrelses indsats, er LOS i dag et godt sted – godt rustet til fremtiden”

I forbindelse med skiftet udtaler LOS afgående formand, Susan Knage Møller:

”Jeg har været stolt over at have stået i spidsen for LOS i knap to år. Sammen med resten af bestyrelsen har jeg først og fremmest fået genoprettet tilliden til LOS. Og helt konkret har vi fået styrket økonomien, ansat og kørt en ny direktør ind i stillingen, og sekretariatet er igen blevet et godt sted at arbejde. Jeg glæder mig til det kommende arbejde med at udvikle en ny strategi for LOS og at fortsætte arbejdet i LOS’ kompetente bestyrelse.”

LOS ønsker Søren Brink et stort velkommen som ny formand i LOS.

Foto: Søren Brink, Bestyrelsesformand i LOS – Landsorganisationen for sociale tilbud