Jurist & generalist med fokus på arbejdsret og ad hoc juridisk bistand

Nyt fra LOS

25. september 2023

Af LOS

I LOS arbejder vi for, at vores medlemmer leverer sociale indsatser af højeste kvalitet. Vi opgraderer nu vores juridiske rådgivning og tilbyder to spændende stillinger i et team, som både er ambitiøst og livligt. Vi arbejder tværfagligt og helhedsorienteret, fordi vores medlemmers udfordringer bedst løses på sådan – og derfor gør vi meget ud af både tryghed og samarbejde i teamet.

Dette stillingsopslag henvender sig til juristen med en god generalistprofil, herunder indsigt i arbejdsretten og erfaring med samme.

Lyder det spændende? Læs meget gerne med nedenfor.

Cand.jur. & Arbejdsret – Generalist

På ønskelisten for den ansættelsesretlige generalist er, at du har et godt kendskab til arbejds- og selskabsretten, herunder overenskomster og arbejdsmiljø.

Du kommer også til at arbejde med rådgivning af bestyrelser, og samtidig er du parat til at være primusmotor i udviklingen i den hjælp, vi giver til vores medlemmer og måden, vi hjælper på.

Du er således gearet til rådgivning med en vis ”båndbredde” og har mod på at rådgive via forskellige metoder: Mail, telefonisk, webinar og undervisning på kurser for medlemmer af LOS.

De juridiske kerneopgaver

  • Ansættelsesret i forskellige organisationsformer, herunder overenskomster og arbejdsmiljø
  • Krav til bestyrelser i de selskabsformer, som opererer på socialområdet, dvs. selvejende institutioner, ApS, foreninger og aktieselskaber
  • Ad hoc juridisk bistand
  • Bistå med undervisning på Bestyrelsesuddannelsen

Øvrige opgaver

  • Projektleder for LOS’ årlige Bestyrelsesårsmøde
  • Intern projektleder for bestyrelsesuddannelsen
  • Understøtte sekretariatsbetjening af pensions- og forsikringsudvalget

Stillingen indebærer desuden undervisning 10-15 gange om året fordelt over hele landet.

Om dig og din baggrund

Du er en dygtig cand.jur. med hjertet på det rette sted. Som person er du tillidsvækkende, selvstændig og har en dialogbaseret tilgang til dit arbejde.
Du betragter dig selv som generalist med indsigt i- og erfaring med ansættelsesret i forskellige organisationsformer og med en god bred viden i forhold til at yde ad hoc juridisk bistand til medlemmerne og til bestyrelserne.

Du har gerne 2-4 års erfaring fra tilsyn eller relevant kommunal forvaltning. Har du færre års anciennitet med relevant erhvervserfaring og evne til kompetent at bedømme sagernes kompleksitet og derved sikre en effektiv rådgivning således, at medlemmet hurtigt kan komme videre i sin proces, tilskyndes du også til at ansøge denne spændende stilling.

Du har kørekort. LOS jurister rådgiver medlemmer og afholder kurser i hele landet, så selvom dit primære arbejdsredskab er telefonen, vil du som en naturlig del af din hverdag have møder og kurser i hele landet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt. Forventet tiltrædelse er 1. januar 2024.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 23. oktober 2023 kl. 12.00 og ansøgning og CV bedes fremsendt til PBO Juridisk Rekruttering på:

job@juridisk-rekruttering.dk

så sørger PBO-Team for den fortrolige præsentation.

Samtaler afholdes i uge 45-46.

Om LOS

LOS’ medlemsorganisationer bevæger sig i krydsfeltet af anbragte børn, unge og voksne og specialiserede skoletilbud med en hverdag med bl.a. misbrug, omsorgssvigt, gråzoneprostitution, diagnoser og efterværn. LOS’ mål er at gøre en positiv forskel for udsatte og sårbare mennesker. Det gør vi ved at arbejde for, at vores medlemmer er veldrevne fagligt, økonomisk og organisatorisk og gennem politisk interessevaretagelse.

LOS tilbyder juridisk og faglig rådgivning, sparring og vejledning til medlemmerne og arbejder målrettet med politisk interessevaretagelse. Vi udvikler uddannelser, kurser og projekter, der styrker og udvider medlemmernes faglige kompetencer, og vi laver analyser, der sikrer, at vi taler ud fra et fagligt og oplyst grundlag.

De tæt på 500 medlemsvirksomheder er fordelt over hele landet og spænder fra mindre opholdssteder til sociale tilbud med over 100 ansatte.

LOS’ sekretariat tæller i dag 14 medarbejdere. Sekretariatet har kontor ved Nørreport Station i København

Praktisk info

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet.
Samtaler afholdes i uge 45-46 og efter løbende henvisning af PBO Juridisk Rekruttering.

For sparring om rollen, forventningsafstemning og henvisning til uformel dialog:

Kontakt Pia Bolander Olsen eller Team-PBO fra PBO Juridisk Rekruttering på telefon 2970 4214 eller mail job@juridisk-rekruttering.dk

Har du konkrete spørgsmål til stillingen og brug for at høre nærmere om jobbet, tager vi gerne en uformel og fortrolig samtale. Henvisning og ansøgning skal ske via PBO Juridisk Rekruttering.