Presse

LOS mener, at et konstruktivt samarbejde med medierne, er et vigtigt element i organisationens virke - og i samfundsdebatten i øvrigt.

Vi kender og respekterer journalisters arbejdsbetingelser. Derfor har vi ambition om at give hurtig og relevant feedback, når en journalist kontakter os.

Vi hjælper gerne journalister og andre, som har brug for kontakt til organisationen og input, tal, fakta og analyser inden for de samfunds- og erhvervsrelevante emner, som LOS arbejder med.

Kommunikationschef Anja Dhyrbye er kontaktperson og presseansvarlig for LOS – Landsorganisationen for sociale tilbuds kontakt med pressen.

Anja er ansvarlig for og omsætter LOS' strategi til konkret kommunikation, der virker! Anja arbejder som rådgiver og udførende kommunikator. Anja er presseansvarlig og redaktør på magasinet GI LOS.

Anja Kold Dhyrbye

Kommunikationschef

5050 7917

Pressefotos

Politisk- og strategisk chef, Laust Westtoft

 

Handicaporganisationernes Hus

 

Ønsker du at anvende øvrige fotos fra hjemmesiden, bedes du kontakte: Webmaster Nynne Haarby nh@los.dk

Kreditering

Hvis fotografens navn er angivet sammen med fotoet, så skal fotografen altid krediteres. Hvis fotografens navn ikke er angivet, så skal billedet krediteres med ‘LOS – Landsorganisationen for sociale tilbud.’