#Sammen om ensomhed

LOS opfordrer fagprofessionelle og frivillige på tværs af organisationer til at stå sammen om at bekæmpe børn og unges ensomhed under COVID-19. Med inspiration fra PUUC (Partnerskabet for udsatte børn og unge under COVID-19) har LOS taget initiativ til en fælles Facebook-gruppe, hvor målet er, at alle, der arbejder med at modvirke ensomhed blandt børn og unge skal kunne udveksler idéer og erfaringer fra praksis.

3. februar 2021

Af Anja Dhyrbye
Kommunikationschef

Hvilke tiltag kan modvirke ensomhed blandt anbragte børn og unge?

LOS har som medlem af  PUUC (Partnerskabet for udsatte børn og unge under COVID-19) i dag deltaget på møde med statministeren om ensomhed blandt børn og unge. LOS tog inden mødet taget temperaturen på praksis – og har været i dialog med en  række af medlemmer, som har problemstillingen tæt inde på kroppen og indsamlet  deres idéer og erfaringer om at skabe fællesskaber i en tid – hvor man ikke må være sammen. Du kan se nogle af dem her:sammen_om_ensomhed

Vi opfordrer til at fagprofessionelle og frivillige idéer og inspirere hinanden. LOS har lavet et udkast til facebook-gruppen  SAMMEN OM ENSOMHED,  som alle organisationer kan blive administratorer af og opfordre de fagprofessionelle (og frivillige) til at dele gode råd og erfaringer fra praksis.