Aktiviteter

Landsmøde 2021

Mandag d. 22. marts – tirsdag d. 23. marts afholdes der Landsmøde på Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding. Generalforsamling 2021 afholdes i forlængelse af Landsmødet.

Generalforsamling 2020

Tirsdag d. 15. september blev der afholdt LOS Generalforsamling (Oprindelig dato 31. marts – udskudt grundet covid-19) på Comwell Kolding.

Medlemsaktiviteter - Året rundt

  1. Alliance mod seksuelt bekymrende adfærd
  2. Netværksmøde om afspecialisering
  3. Styregruppemøde i Patientsikkerhedsstyrelsen

LOS Faglig Fokus - Skole/Dagbehandling & STU/FGU

LOS Bestyrelsesårsmøde d. 31. januar – 1. februar 2020

Tak for et virkelig godt Bestyrelsesårsmøde!

Tak for de mange og overvældende gode evalueringer – det er ren energi til det videre arbejde for jer. Vi tager feedbacken og alle de gode ideer med os til videreudviklingen af Bestyrelsesårsmødet 2021.

Vi glæder os til at se jer igen, og lad som sagt endelig rygtet sprede sig, så endnu flere får pudset profilen af på bestyrelsesarbejdet.

Nedenfor finder I plancherne fra de forskellige oplæg, så I har mulighed for at tage temaerne op i egen bestyrelse.

Rigtig god arbejdslyst – og husk – I er altid velkommen til at give LOS et kald, hvis der er noget, I har brug for at vende tanker om.

Tak for rigtig gode debatter på LOS Dialogmøder 2019

Tak fordi I er med til at fastholde grundværdierne i LOS. Vi har haft nogle virkelig gode drøftelser rundt i landet. Programmet var pakket med information og rigtig mange vigtige budskaber blev udvekslet. Det har krævet sin M/K – og stærk kaffe! Nedenfor finder du plancherne fra de forskellige oplæg, så du kan genbesøge dem, tage dem op i din egen organisation eller orientere dig, hvis du desværre ikke nåede med på dialogmøderne i år.

På gensyn til dialogmøder i 2020.

Oplæg fra Fyraftensmøde i Nordjylland

Oplæg fra Christiansborgkonference "Hvem tjener på velfærd?"

Oplæg fra Fagligt årsmøde 3. oktober 2018

Oplæg fra LOS' årsmøde for bestyrelser i sociale tilbud