LOS opruster og søger to nye kollegaer

I LOS opgraderer vi vores juridiske rådgivning og tilbyder to spændende stillinger i et team, som både er ambitiøst og livligt. Vi arbejder tværfagligt og helhedsorienteret, fordi vores medlemmers udfordringer bedst løses på sådan – og derfor gør vi meget ud af både tryghed og samarbejde i teamet.

6. oktober 2023

Af LOS

I LOS arbejder vi for, at vores medlemmer leverer sociale indsatser af højeste kvalitet. Vil du være med til det? Så har du nu chancen, da vi opruster og søger to nye kollegaer.

Jurist & generalist med fokus på arbejdsret og ad hoc juridisk bistand

På ønskelisten for den ansættelsesretlige generalist er, at du har et godt kendskab til arbejds- og selskabsretten, herunder overenskomster og arbejdsmiljø.

Du kommer også til at arbejde med rådgivning af bestyrelser, og samtidig er du parat til at være primusmotor i udviklingen i den hjælp, vi giver til vores medlemmer og måden, vi hjælper på.

Du er således gearet til rådgivning med en vis ”båndbredde” og har mod på at rådgive via forskellige metoder: Mail, telefonisk, webinar og undervisning på kurser for medlemmer af LOS.

Læs mere om stillingen her.

Jurist med indsigt i socialret, herunder særligt serviceloven og lov om voksenansvar

Vores ønsker til juristen med speciale i socialret er, at du kender socialretten i alle dens facetter. Du har mod på at håndtere samarbejde med tilsyn, kommune, politi og øvrige myndigheder og rådgivning om principper for budgetter, takster og løbende drift.

Du har appetit på at rådgive via forskellige metoder: Mail, telefonisk, webinar og undervisning på kurser for medlemmer af LOS, herunder bistå med undervisning på Bestyrelsesuddannelsen.

Læs mere om stillingen her.