Netværk der bærer – inspirationskatalog

Projektet ”Netværk der bærer” har siden 2021 derfor arbejdet med at udvikle bedre støtte til at styrke anbragte børn og unges blivende netværk og relationer, så de står bedre rustet i overgangen til at etablere eget hjem. Med nuværende og tidligere anbragte børn og unges erfaringer som et centralt omdrejningspunkt. Det er der kommet et nyt inspirationskatalog ud af.

8. februar 2024

Af LOS

Hvordan kan børne- og ungehjem styrke anbragte børn og unges netværk under anbringelsen og i forbindelse med fraflytning? Det giver det nye inspirationskatalog et bud på. Løsningerne er udviklet og afprøvet af medarbejdere og forstandere på syv børne- og ungehjem i samarbejde med nuværende og tidligere anbragte unge og er en del af projektet “Netværk, der bærer”. Hent kataloget her: Netværk der bærer – inspirationskatalog.

SUS – Socialt Udviklingscenter startede i 2021 projektet “Netværk, der bærer” sammen med hovedorganisationerne Livsværk, Jysk Børneforsorg/Fredehjem og KFUM’s Sociale arbejde og en række opholdssteder. Projektet, der er støttet af Egmontfonden, løber frem til 2024 og formålet er at udvikle nye initiativer, der kan styrke anbragtes unges netværk og relationer.  Læs mere om projektet: Netværk der bærer

Læs eller genlæs artiklen fra Gi’ LOS nr. 2 2023 her: “Potentiale for styrket netværk for unge anbragte – før og efter fraflytning”